fbpx

6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. | info@cedrusfitness.hu | H-P: 06:00-22:00 Szo-V: 8:00-20:00 Telefon: +36-70-000-2122

Gurdon Hanna

Sziasztok, Gurdon Hanna vagyok, a Cédrus Prémium Fitness üzletvezetője.

 

A sport és a mozgás mindig az életem része volt, számos csapatsportot próbáltam ki, azonban mióta rátaláltam a fitneszre, nem keresgéltem tovább. Itt pedig egy olyan helyet kaptam, amiről mindig is álmodtam.

Mindig is hatalmas szerepet töltött be az életemben a rendezvényszervezés, a kommunikáció és a vezető pozíció. Mindebből szerzett tudásomat és tapasztalataimat itt kamatoztathatom és úgy érzem, hogy a kollégáinkkal, cégünk mentalitásával és közös céljainkkal megtaláltam a helyemet.

Cégünk mottója, hogy "A hely, ahol minden Rólad szól" tökéletesen fedi elképzelésünket. Célunk az, hogy megadjuk mindenki számára azt a prémium szolgáltatást, törődést, kényelmet és luxus-érzést, amit manapság nagyon kevés helyen találhatunk.

Én teljes szívemmel és hatalmas erőbedobással küzdök és fogok ezután is azon, hogy Te és ismerőseid Szegeden a legmagasabb színvonalú szolgáltatást kapjátok minden alkalommal, amikor nálunk jártok.

 

Az én alapelvem, hogy "Ha csinálsz valamit, akkor az legyen tökéletes."

Remélem Te is hamarosan megtudod, hogy mi az igazi Prémium. Várunk szeretettel!

 

Amennyiben kérdéseid vannak, kérlek, fordulj hozzám bizalommal!