fbpx

6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. | info@cedrusfitness.hu | H-P: 06:00-22:00 Szo-V: 8:00-20:00 Telefon: +36-70-000-2122

Udvari Fanni

Udvari Fanni- SpinRacing oktató

 

Tanulmányaim:

  • 2019- Mad Dogg Athletics
  • 2021-Fitness Company
  • 2021- SZTE

 

Végzettségeim:

  • spinning instructor
  • táplálkozás tanácsadó
  • média-kommunikációs szakember, kommunikátor
  • újságíró

 

Mitől különleges a SpinRacing?

Total Body Training
A SpinRacing az egész test edzésére fókuszáló kerékpáros edzésmódszer. Ily módon ez az edzésmódszer a hagyományos spinning órához képest új perspektívákat nyit meg. Sokoldalú, színes, effektív és kreatív edzésterhelést biztosít a résztvevők számára. Fontosnak tartom, hogy az óráim változatosak legyenek. Mindig kellenek az új kihívások a fejlődés érdekében, ezért van olyan alkalom is, amikor kézisúlyzós gyakorlatokkal készülök.

Fókuszban a zene
A SpinRacing óráim tervezésekor nagy hangsúlyt fektetek a zene válogatására, hogy dinamikus, motiváló zenékre dolgozhassunk. Fontosnak tartom, hogy a zene energiája tökéletesen harmonizájonl a mozgásprogram struktúrájával. Ez a technika kiválóan alkalmas arra, hogy a résztvevőket a legmagasabb szinten motiváljam.

A kontroll művészete
A SpinRacing harmadik fontos karaktereleme a kontroll. Az edzéseken négy területre helyezek nagy figyelmet: az intenzitás, a légzés, a mozgástechnika és az elme kontrollja zajlik egyidőben. Így tudom elérni azt, hogy az edzések minden résztvevő számára igazi élményt jelentsenek és a vendégeink a lehető leghatékonyabban fejlődjenek.

 

Kinek ajánlom?

Óráimat azoknak ajánlom, akiknek céljuk a testsúlycsökkentés, az állóképesség fejlesztése és nem ijednek meg a kihívásoktól.

A karcsúsodni, erősödni vágyók sokszor túlzott lelkesedéssel, ismeretek és kellő óvatosság nélkül vágnak bele az edzésbe, melynek eredményeként könnyen megsérülnek, rosszabb esetben tartós egészségkárosodást szenvednek. A rosszul megválasztott gyakorlatok a nem megfelelő terhelés, az edzőtársak, barátok, önjelölt szakértők „jó tanácsai” megakadályozzák a kívánt edzéscél elérését, ez kerülőutak megtételéhez, vagy kudarchoz vezet. Az egészséges életmód legfontosabb elemei, a testedzés és a táplálkozás. Amit nagyon sokan nem tudnak: a test hamarabb elhasználódik a tétlenség állapotától, mint a megfelelően kontrollált és koordinált sportolástól. Az emberi test fizikai aktivitás hiányában nem képes megfelelően funkcionálni. Nagy hangsúlyt fektetek ennek tudatában arra, hogy a vendégek kellő figyelmet kapjanak a gyakorlatok helyes elsajátításához.

 

Célom:

Egészséges életmód, fittség, állóképesség, keringés fejlesztése, örömszerzés, dinamizmus, tudatosság, felkészültség, fejlődés

 

Kihívás számomra:

Megtanítani embertársaimnak, hogy a kitartás és az akaraterő csodákra képes.

 

Mottóm:

Ha békében vagy önmagaddal, akkor a világgal is, melyhez a külső-belső harmónia elengedhetetlen!