fbpx

6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. | info@cedrusfitness.hu | H-P: 06:00-22:00 Szo-V: 8:00-20:00 Telefon: +36-70-000-2122

Csovcsics Kitti

Sziasztok! Kitti vagyok és a Cédrus Prémium Fitness-ben Balance (B2P2) edzéseket tartok.

A mozgásformával 2016-ban ismerkedtem meg  azóta a szerelmese vagyok. Miért? Mindig is olyan mozgást kerestem, amiben úgy tudok gyakorlatokat kivitelezni, hogy közben valamelyest biztonságban is érzem magam. Kamaszkoromban kézilabdáztam, fociztam, nagyon sokat sérült a térdem,  így az olyan mozgások, amik extra terhet, instabilitást jelentettek számomra nem voltak megfelelőek.

A Balance-szel megtaláltam azt a mozgást, amely karban tart, erősíti azokat az izmokat, amik az életmódomból (közgazdászként rengeteget ültem és ülök asztalnál, autóban) fakadóan elvannak tunyulva, segít kimozgatni azokat, amik túl vannak feszülve  miközben általánosságban erősödök és formálódik a testem. Amint rendszeresen elkezdtem járni, éreztem és tudtam, hogy ez az a mozgásforma, amit mindig is kerestem. Mindeközben arra is rájöttem, hogy ez az a mozgásforma, amit mindenkinek kellene űznie akár a más jellegű edzések mellett,  mert teljesen egyedülálló módon közelíti meg a testet és az edzést mint bármi, amivel korábban találkoztam, így lettem 2017-ben Balance instruktor és 2021-ben Balance mozgásterapeuta.

Várlak szeretettel az óráimon és néhány alkalom után tudni fogod, hogy miről is beszélek.