fbpx

6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. | info@cedrusfitness.hu | H-P: 06:00-22:00 Szo-V: 8:00-20:00 Telefon: +36-70-000-2122

Prémium

Élvezd a prémium környezetben nyújtott prémium szolgáltatásainkat is!

Kiszámíthatatlan az időbeosztásod? Vagy épp ellenkezőleg: kötött munkaidőben dolgozol és csak fix időpontokban érsz rá edzeni? Esetleg fiatal anyuka vagy, akinek a szabadideje a csöppség életritmusához igazodik?

Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy nálunk mindenki, aki mozogni, formálódni és fejlődni szeretne, lehetőséget kapjon-életkortól, időbeosztástól és egyéni céljaitól függetlenül! Ennek szellemében alakítottuk ki szolgáltatásainkat, melyek túlmutatva a termek általános kínálatán olyan extrákat tartalmaznak, melyek minden élethelyzetben megkönnyítik, hogy eljuss hozzánk.

Ingyenes parkolás

A Cédrus Prémium Fitness tömegközlekedéssel és autóval is egyaránt könnyen megközelíthető. Nálunk a szabad parkolóhelyekért sem kell aggódnod: ingyenes parkolási lehetőséggel várunk, ha autóval érkezel.

Játszóház és gyermekfelügyelet

Egész nap a lurkó körül forog az életed és ez akadályoz abban, hogy ismét formába lendülj vagy megőrizd a formád? Gyermekes anyukaként sem kell lemondanod sem a beach body-ról, sem az egészséges életmódról! Szórakoztató és élménydús játszóházunkban képzett munkatársaink gondoskodnak gyermekedről, mialatt te kieresztheted a fáradt gőzt. Így lehetőséged van az edzés időtartama alatt ténylegesen csak magaddal foglalkozni és én-időt teremteni. Játszóházunk területén a Covid-ellen is fokozottabb védelmet nyújtunk: speciális légszűrőink és légkondicionálóink védik a csöppségeket minden vírusfertőzéstől.

Covid-protokoll: Mindent a biztonságodért!

Nem tudjuk meddig kell még együtt élnünk a pandémiával, de fontosnak tartjuk, hogy termünkben mindenki maximális biztonságban érezze magát. A jogszabályi előírásokon és a napi többszöri fertőtlenítés mellett a Zoono speciális, hidegköd képző eljárással extra 30 napos védelmet biztosít a kezelt felületeken. Termünk teljes területén olyan szellőztetési rendszert üzemeltetünk, mely óránként 37000m3 friss levegőt fúj be és ugyanennyit el is szív a benti térből. A rendszer nem keveri vissza a friss levegőhöz az elhasználtat.

Profi szakmai háttér

A szakmai minőségről képzett és sokéves tapasztalattal rendelkező edzőink, valamint adminisztrációs csapatunk gondoskodik. Legyen szó a wellness-résztől a terem területén át a recepcióig: kollégáink rutinosan, hatékonyan és gyorsan oldanak meg bármilyen felmerülő problémát és mindent megtesznek azért, hogy érezd, nálunk tényleg Te vagy az első!