fbpx

6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. | info@cedrusfitness.hu | H-P: 06:00-22:00 Szo-V: 8:00-20:00 Telefon: +36-70-000-2122

Bálint Noémi

Sziasztok, Bálint Noémi vagyok, gyógytornász.

Már fiatalon belecseppentem a sport világába, így számos sportágat kipróbáltam, de az atlétika lett az igazi szerelem, amiben évekig versenyeztem is. Rengeteg sérüléssel találkoztam ezáltal eddig az életem során, amiknek a rehabilitációja mindig is érdekes volt számomra. Az emberi test, a gyógyítás és a sport. Ez a három dolog csodálatos egységet alkot a gyógytornában. Célom tehát, hogy mozgással gyógyítsak! 

Versenysportolókkal, hobbi- és szabadidő sportolókkal, a sérülés utáni rehabilitációval foglalkozom leginkább, de keress bátran, ha derék-hát problémákkal szenvedsz, arra is megoldást találunk. 

Mire számíthatsz, ha velem dolgozol? Kedvességre, jó társaságra, kicsi izzadásra, eredményekre. Mosolyogva és jókedvvel fogom kihozni belőled a maximumot!

Sok szeretettel várlak az óráimon, ahol mindig egyénre szabottan, együtt dolgozva fejlődünk!

Classes are available in english also.

Mottó: “Az élet nagy titka, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy tenni érte” - Oprah Winfrey