fbpx

6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. | info@cedrusfitness.hu | H-P: 06:00-22:00 Szo-V: 8:00-20:00 Telefon: +36-70-000-2122

Benák Zsolt

A mozgás szeretete számomra felnőttkorban vált igazán fontossá. Ma a mozgásnak köszönhetően olyan ember vagyok, amilyen mindig is szerettem volna lenni. Ezt a változást és a benne rejlő lehetőségeket szeretném a vendégeimnek is megmutatni, átadni.

Szeretném neked is megmutatni azt, hogy sohasem késő elkezdeni változni, változtatni, valamint átadni azt az általános boldogságot, felszabadultságot, teljességet, amit a helyes mozgásnak köszönhetően képesek vagyunk elérni. Megmutatni, hogy az emberi test, ha törődünk vele, azt meghálálja és sokszorosan kapjuk vissza a befektetett időt, munkát és figyelmet. Filozófiám, hogy a boldogsághoz és sikerhez szükséges a szociális kapcsolataink teljessége, az elme épsége és a test egészsége.
Vezérfonalam Alexander Lowen gondolatmenete alapján, hogy az elme és a test az érem két oldala, mozgasd az egyiket, mozdul a másik.

Gondolataid és érzelmeid mögött áll egy hatalmas uralkodó, egy ismeretlen bölcs - kinek neve "magad". Testedben lakik, maga a tested.
Több értelem van testedben, mint legjobb igazságodban.

- Friedrich Nietzsche