fbpx

6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. | info@cedrusfitness.hu | H-P: 06:00-22:00 Szo-V: 8:00-20:00 Telefon: +36-70-000-2122

Furák Lili

Mint a legtöbb edző számára, sejtheted, hogy számomra is mennyire fontos a testmozgás és az egészségfejlesztés. A sport mindig is jelen volt az életemben, így annak jótékony hatásait igyekszem Veled is megosztani. Amennyiben megtisztelsz a bizalmaddal, szakmai tudásommal és elhivatottságommal együtt igyekszem megtenni mindent annak érdekében, hogy közösen elérjük a kitűzött céljaid. Legyen szó fogyásról, izomtömeg-növelésről vagy egészségmegőrzésről nálam, biztosan jó kezekben leszel!
Miért lenne érdemes hozzám járnod?
Elsősorban azért, mert kifejezetten személyre szabott edzéstervet készítek neked, figyelembe véve egyéni igényeidet, képességeidet és céljaidat. Emellett folyamatosan bővülő szakmai tudásommal igyekszem kihozni belőled a legjobbat, hogy a sport által egészségesebbé és kiegyensúlyozottabbá válj. Fontosnak tartom, hogy a célodig vezető úton végig kísérjelek, így biztos lehetsz benne, hogy motivált és kitartó maradsz.
Ne várj tovább! Vágj bele most, és tapasztald meg a változást!
"A siker a kitartás és a kemény munka gyümölcse.” - Usain Bolt