fbpx

6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. | info@cedrusfitness.hu | H-P: 06:00-22:00 Szo-V: 8:00-20:00 Telefon: +36-70-000-2122

Illés Nikolett

Illés Nikolett vagyok. Tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem – Egészségtudományi és Szociális Képzési karán végeztem. Főállásban szenvedélybetegekkel foglalkozom terápiás segítőként. A mozgás már gyermekkorom óta szerves része volt az életemnek, többféle sportban és táncban kipróbáltam magam. Néhány éve azonban tudatosan elindultam az egészséges életmód útján, melynek a helyes táplálkozás mellett az edzés elengedhetetlen eleme volt. Idővel beleszerettem a kikapcsolódásnak/hobbinak induló csoportos fitnesz órákba, jobban éreztem magam a testemben és lelkileg is nagyon pozitív hatással volt rám. Ekkor eldöntöttem, hogy célul tüzöm ki azt, hogy megosszam másokkal is a mozgás szeretetét és segítséget nyújtsak bárkinek a változásban, ezért elvégeztem az IWI Nemzetközi Fitnesziskola Csoportos Fitnesz Instruktor, majd Személyi edző képzését.

Segítek, hogy kihozd magadból a legtöbbet!

 

Óra neve: FitBody
Bonyolultsága: Egyszerű : koreográfia nélkül vagy egyszerű koreográfiával felépített edzés.
Nehézsége: Közepes
Milyen gyakorlatok vannak túlsúlyban: Egész testet átmozgató, főként saját testsúllyal végzett gyakorlatokat tartalmaz, eszközös gyakorlatokkal kiegészítve (pl.: kézisúlyzó, gumiszalag, kislabda, kettlebell, step pad használat).
Kinek ajánlom: Kezdőktől a haladókig bárki részt vehet az órán.