fbpx

6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. | info@cedrusfitness.hu | H-P: 06:00-22:00 Szo-V: 8:00-20:00 Telefon: +36-70-000-2122

Kertész Kitti Kamilla

Sziasztok Kertész Kitti Kamilla vagyok, a Cédrus Prémium Fitness menedzsere. 

 

A Szegedi SZC Kőrösy József Közgazdasági Szakgimnáziumában érettségiztem, ahol a tanulmányaim végén a pénzügyi, statisztikai, biztosítási adminisztrátor munkakör betöltésére szóló képesítést is megszereztem. Majd a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karára nyertem felvételt gazdálkodás és menedzsment szakirányon, amelyből diplomát szereztem 2023. decemberében.

A sport mindig fontos volt számomra. Gyerekkorom óta sportolok, sokféle sportágat kipróbáltam, mint például foci, hip-hop, box, balett és kézilabda. A kézilabda meghatározó részévé vált az életemnek, hiszen 14 évig versenyszerűen sportoltam, ahol irányító voltam, de a sérüléseim miatt abba kellett hagynom. Azonban a sport továbbra is fontos számomra, hiszen a rendszeres mozgás az életem része.  Az irányító poszton megtanultam hogyan kell egy csapatot irányítani, illetve hogyan birkozzam meg a stresszes helyzetekkel, hogy ilyenkor is a legtöbbet hozzam ki magamból és a csapatból.

Célom, hogy a Cédrus Prémium Fitness-ben mindenki megtalálja a számára legfontosabb értéket egy komfortos és egy jó hangulatú csapattal. Én mindent meg fogok tenni, hogy megtaláld Szeged legszínvonalasabb és legsokoldalúbb termét, ahová élvezet járni!

 

Az én mottóm, hogy ”Azt, hogy mit bír ki a test, mindig a lélek ereje határozza meg!”.

 

Amennyiben bármilyen kérdésed vagy problémád van, akkor fordulj hozzám bizalommal.