fbpx

6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. | info@cedrusfitness.hu | H-P: 06:00-22:00 Szo-V: 8:00-20:00 Telefon: +36-70-000-2122

Lada Szilvia

Dietetikus BSc

Táplálkozástudományi szakember, táplálkozási szaktanácsadó MSc

 

Tanulmányok:
1997. Élelmezésvezető - HIETE Egészségtudományi Főiskola - Budapest
2009. Dietetikus BSc - Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar - Budapest
2013. Táplálkozástudományi MSc -  Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar - Budapest

 

Munkahely:
2009- Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Dietetikai Szolgálat
2012- Egyéni vállalkozó dietetikus.

 

Lada Szilvia vagyok Dietetikus és Okleveles Táplálkozástudományi szakértő. Az egészséges életmódhoz szorosan kapcsolódik a rendszeres testmozgás melynek elengedhetetlen feltétele a megfelelő táplálkozás. Segíteni tudok a célod mellé a helyes étrend kialakításában, ami az életritmusodhoz, szokásaidhoz is igazodik, mindemellett fenntartható és az egészségedet is szolgálja.

A cél az optimális testösszetétel elérése és megtartása; egy életmód váltás, akkor az általában egy folyamat része, melyben az étrendnek is alkalmazkodnia kell az elinduláshoz, majd a változó terheléshez és az elért eredmény megtartásához is. Ha egyéb egészségügyi probléma is fennál (pl: cukorbetegség, emelkedett vérzsír értékek, szív-érrendszeri megbetegedés, emésztési – gasztroenterológiai megbetegedések, táplálékallergiák) a speciális terápiás étrend összeállításában szakképzett dietetikus tud részedre személyre szabott étrendi tanácsadást adni.

Keress bizalommal!