fbpx

6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. | info@cedrusfitness.hu | H-P: 06:00-22:00 Szo-V: 8:00-20:00 Telefon: +36-70-000-2122

Lisznyai Rita

Hivatalosan 2019.-től MASSZŐR VAGYOK.

Egy szakma, ami kellő komolyságot igényel, szakértelmet, emberekkel való foglalkozást, nem könnyű fizikai munkát, folyamatos tanulást, mind szakmailag - emberileg, bizalmat más emberek felé, odafigyelést, törődést, minőségi emberi kapcsolatokat, feltöltődést nekem és a vendégnek is egyaránt.

Masszőr vagyok, ezekért, az előbb említettekért.

Miért? …mert, ezt szerettem volna.

Egy olyan közeget, amiben jól érzem magam. Jól érzik magukat! Nem dolgozni járok, hivatásom van.

Érték a visszatérő vendég, tanulság, fejlődés az egyszer látogató. Ez így van rendjén! Hiszek abban, hogy akivel én is azonosulni tudok, ő is velem. Visszatér, miattam a szolgáltatás miatt, vagy ‘csak’ azért, mert jó nálam.

Hiszek, a minőségi munkában, az elfeledett szociális értékekben, abban, hogy nálam maximális lehet az a sokat emlegetett ‘Énidő’. …és ha máshol nem is, nálam múlik kicsit a Világ zaja.

Bízom abban, hogy mihamarabb megismerem a még ismeretleneket. …abban, hogy egyszer betérsz új élményekkel gazdagodsz, és majd mesélsz rólam másoknak is. A szolgáltatáraimról bővebben a Ritu masszázskuckó Facebook oldalon találsz.

 

Időpontfoglalás a recepción!