fbpx

6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. | info@cedrusfitness.hu | H-P: 06:00-22:00 Szo-V: 8:00-20:00 Telefon: +36-70-000-2122

Prikk Botond

A sport és a testmozgás mindig is fontos szerepet játszott az életemben. Gyerekkoromtól kezdve vízilabdáztam, és több mint 10 évig űztem ezt a sportot. Ezen időszak során megtanultam, milyen fontos a kitartás, a csapatmunka és az egyéniség fejlesztése a siker eléréséhez. Az egyetemen sport és rekreáció szervezés szakot végeztem, és itt mélyült el a tudásom a testmozgás tervezése és szervezése terén. Ezen az úton találtam rá a személyi edzői pályára, amely számomra nem csupán munka, hanem szenvedély is. Célom az, hogy megszerettessem a mozgást az emberekkel, és segítsek nekik abban, hogy a testmozgás ne csupán edzés legyen, hanem fontos része legyen mindennapjaiknak.

Hiszem, hogy a rendszeres testmozgás az egészségünk alapja, és hozzájárulhat a boldogabb és kiegyensúlyozottabb életmódhoz. Vendégeimmel együttműködve mindig egyéni igényekre és célokra szabott edzésprogramokat állítok össze, hogy mindenki a lehető legjobb eredményeket érje el. Ha segítségre van szükséged az egészségmegőrzésben, a kondíció javításában vagy a testépítésben, akkor bátran keress meg, és örömmel segítek abban, hogy elérjük a céljaidat és együtt tegyük izgalmassá az edzéseket!

 

Végzettség:

Szegedi Tudományegyetem: Rekreációszervezés és egészségfejlesztés

IWI Nemzetközi Fitnesziskola: Személyi edző

A tehetség isteni áldás, de akarat és alázat nélkül mit sem ér.

Steven Gerrard

 

Personal training is also available in english.