fbpx

6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. | info@cedrusfitness.hu | H-P: 06:00-22:00 Szo-V: 8:00-20:00 Telefon: +36-70-000-2122

Szemán Bars

Szemán Bars vagyok, személyi edző!

15 év a kézilabda pályán nagyban meghatározta azt, amit ma gondolok a mozgás szerepéről és fontosságáról a hétköznapi életben.

Edzéseim során a versenysportban szerzett sportolói, illetve a funkcionális edzés és crosstraining területén szerzett edzői tapasztalataimat egyaránt igyekszem felhasználni.

Megfigyelésem szerint a mai embernek – ha nem élsportolóról beszélünk - a funkcionalitás fejlesztése segít a leginkább leküzdeni a hétköznapok kihívásait. Eredendően képesnek kell lenned leguggolni, felállni, ugrani, futni, mászni, cipelni. De ez nem mindig magától értetődő.

Lehajolni a gyerekedért (később az unokádért), cipelni a bevásárlószatyrot, felsétálni a lépcsőn, vagy helytállni az edzőteremben mind-mind egy kihívás, aminek leküzdését a testünktől várjuk.

Ebben fogok segíteni Neked!

Gondolj magadra úgy, mintha egy videojáték karaktere lennél és személyes adottságaid, igényeid alapján a legjobb verziódat fogjuk közösen létrehozni!

A funkcionális edzés és crosstraining saját testsúlyos, súlyzós, kettlebelles, erőfejlesztő és kondícionáló gyakorlatait pedig pont erre találták ki!

 

Keress bátran, kezdjük el a munkát még ma!

 

Végzettség:

Szegedi Tudományegyetem: Rekreációszervezés és egészségfejlesztés

IWI Nemzetközi Fitnesziskola: Személyi edző