fbpx

6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. | info@cedrusfitness.hu | H-P: 06:00-22:00 Szo-V: 8:00-20:00 Telefon: +36-70-000-2122

Együtt jobb az edzés!

Hozd le a barátod! – egész MÁJUSBAN! Eddzetek együtt barátaiddal. Meséltél már nekik a teremről és a sikereidről? Ők is ki szeretnék próbálni a Cédrus Fitness-t? Akkor hozd el őket edzeni! Bárki élhet az ajándék napi jegy lehetőségével, aki még nem járt termünkben. Feltétel, hogy együtt érkezzetek az első edzésre.

Ne feledjétek, hogy az edzés egy fantasztikus lehetőség arra, hogy még közelebb kerüljetek egymáshoz és egészséges életmódra inspiráljatok egymást!

📣 Hogy támogathatjátok egymást? 🤝

1️⃣ Állítsatok közös célokat: Határozzátok meg együtt, hogy mit szeretnétek elérni az edzések során. Legyen az egy maraton teljesítése, egy erősítő program befejezése vagy akár egy egészségesebb életmód kialakítása. Az egymásért való küzdelem és a közös kitűzött célok elérése még motiváltabbá tesz benneteket.

2️⃣ Teremtsetek versenyhangulatot: Használjátok a barátságos rivalizálást, hogy fokozzátok az edzéshez való hozzáállást. Például állítsatok fel kihívásokat, versenyezzetek egymással időeredményekben vagy súlyemelésben. Ez segít kitartani és jobban teljesíteni.

3️⃣ Osztjátok meg az edzésterveket: Válasszatok együtt egy edzésprogramot vagy edzőt, majd osszátok meg egymással az előrehaladást és az eredményeket. Így könnyebb lesz nyomon követni a fejlődést, és inspirálhatjátok egymást a kitartáshoz.

4️⃣ Közös edzések és kihívások: Szervezzetek közös edzéseket vagy sporteseményeket, amelyeken részt vesztek. Lehet az egy futóverseny, egy csoportos edzés vagy akár egy túra a szabadban. Az együtt töltött idő alatt egymást buzdíthatjátok, és örömöt lelhettek az egészséges életmód megosztásában.

5️⃣ Támogassátok egymást a nehéz pillanatokban: Az edzés során mindenki találkozik kihívásokkal és nehézségekkel. Legyetek ott egymásnak, ha valamelyikőtöknek motivációra vagy biztatásra van szüksége. Emlékeztessétek egymást arra, hogy mennyit elértetek, és hogy képesek vagytok túllépni a határaitokon.

Edzőtársnak lenni nagyszerű lehetőség arra, hogy egymást támogassátok és inspiráljátok az egészséges életmód felé vezető úton. Élvezzétek a közös edzéseket és tapasztaljátok meg, milyen fantasztikus hatással van a barátságotokra és az eredményeitekre.