fbpx

6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. | info@cedrusfitness.hu | H-P: 06:00-22:00 Szo-V: 8:00-20:00 Telefon: +36-70-000-2122

Fedezd fel a Cédrus Fitness világát!

Ma szeretnénk bemutatni nektek azt az egyedülálló környezetet és szolgáltatást, amit a Cédrus Fitnessben tapasztalhatsz meg. 

Cégünk megalakulása óta egyetlen célt tűzött ki maga elé: prémium környezetben, kiváló minőségű szolgáltatást nyújtani vendégeink számára. Úgy gondoljuk, hogy a minőség nem csak a gépparkra, az edzők profizmusára és a tökéletesen felépített, élvezhető és változatos csoportos órákra vonatkozik, hanem az egész élményre – attól a pillanattól kezdve, hogy belépsz az ajtónkon.

A Cédrus Fitness nem csupán egy edzőterem, hanem egy olyan közösség, ahol mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb módját a mozgásnak. Széleskörű csoportos órarendünknek köszönhetően, mindenkinek lehetősége van arra, hogy megtalálja azt az edzésformát, ami a leginkább illeszkedik az életstílusához, legyen szó kezdő vagy haladó sportolóról, vagy éppen rehabilitációs programról.

Gépparkunk a legmodernebb technológiával van felszerelve, hogy biztosítsa a hatékony és biztonságos edzést. Legyen szó súlyzókról, kardió gépekről vagy funkcionális eszközökről, nálunk mindent megtalálsz, ami egy kiegyensúlyozott edzéshez szükséges.

De nem csak az edzés a lényeg. A Cédrus Fitness egy olyan hely, ahol jól érezheted magad, és kikapcsolódhatsz a mindennapi stresszből. Legyen szó a tágas, légkondicionált teremről, a beáradó természetes fényről, vagy a jól felszerelt öltözőkről és zuhanyzókról vagy épp wellness részlegünkről, minden részletet a te kényelmed és elégedettséged szem előtt tartva alakítottunk ki.

A Cédrus Fitnessben hisszük, hogy a prémium minőség nem luxus. Számunkra a legfontosabb a vendégeink elégedettsége és az a tudat, hogy hozzájárultunk az egészségesebb és boldogabb életük eléréséhez. Tarts velünk, és fedezd fel te is a Cédrus Fitnessben rejlő lehetőségeket! Várunk szeretettel!