fbpx

6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. | info@cedrusfitness.hu | H-P: 06:00-22:00 Szo-V: 8:00-20:00 Telefon: +36-70-000-2122

Fitness

Az edzés új dimenziója a szegedi fitnesz termek között!

A Cédrus Prémium Fitness Szeged edzőtermei között is kiemelkedő mozgásközpont. Az idelátogató vendégek 1000 nm2-en próbálgathatják határaikat, vagy csupán végezhetik el a heti mozgásprogramukat. Edzőtermünket a világ egyik kiemelkedő, csúcsminőségű gépparkcsaládjának gépeivel szereltük fel: a MATRIX gépeivel.

Magyarországon először!

Magyarországon elsőként és jelenleg egyedül nálunk található meg a MATRIX UTRA szériája, amely nem csak megjelenésével árulkodik prémium minőségéről. Ezek a robosztus, masszív gépek pihenő idő és sorozatszámlálóval rendelkeznek – soha többé nem fogod elfelejteni, hogy hol tartasz a körödben!

Súlyzós/erősítő és kondi részlegünk mellett a funkcionális edzés szerelmeseinek kedvenc állomása a CONNEXUS funkcionális keret lesz. Ez akár kis csoportos edzéseknek is tökéletes helyszínt adhat. Változatos és különleges eszközeinkkel egy új szintre emelheted a kardió élményét. Ismerd meg kardió parkunkat, ehhez kattints ide (anchor a kardió csempe tartalmára)!

Hatalmas területen van lehetőség a testmozgás utáni lazításra, nyújtásra is.

Vendégeink számára a kihelyezett eszközök szabadon használhatók edzéseikhez, mint a plyo box, súlylabda, gumikötél, fitball, softball stb.

Teremedzőink mindenki számára rendelkezésre állnak, amennyiben kérdés merülne fel a gépek használatával, vagy a helyes gyakorlatvégzéssel kapcsolatban.

Bérletes vendégeinknek 50% kedvezménnyel biztosítjuk a testösszetétel mérést minden bérletes vendégünknek, amelyet nyomtatott formában és e-mailben is megkapnak. Ennek szakszerű kielemzését teremedző és recepciós kollégáink végzik.

Szakképzett személyi edzőink segítségével bárki elérheti az általa kitűzött célt – legyen szó fogyásról, izomtömeg növelésről, vagy akár egészségmegőrzésről állapotfelmérés után összeállított, személyre szabott mozgásprogrammal.

Szakképzett gyógytornászaink mozgásszervi problémák, állóképesség és erőfejlesztés mellett segítenek a műtétek és baleset utáni rehabilitációban, felépülésben. 

Az edzések után a látogatók a recepció büféjében különféle fehérje turmixok mellett ha egy kis energialöketre van szükségük különleges, olasz kávét is fogyaszthatnak. Büfénkben mindezen felül megtalálhatók táplálékkiegészítők, vitaminok és különféle készítmények. A számodra tökéletes termék kiválasztásában a recepció lesz segítségedre.