fbpx

6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. | info@cedrusfitness.hu | H-P: 06:00-22:00 Szo-V: 8:00-20:00 Telefon: +36-70-000-2122

Hogy miért eddz nyáron is? Mutatjuk!

5 OK, HOGY MIÉRT IS JÓ NYÁRON IS EDZENI

Egész évben sokan arra készülnek, hogy nyárra jó formában legyenek. Ha sikerül ha nem, a legtöbben úgy gondolják a nyáron tartsunk szünetet, vagy mégsem

Íme az okok, hogy miért kell egész évben edzenünk:

A TESTEDNEK SZÜKSÉGE VAN A FOLYTONOSSÁGRA:

A rendszeres edzésnek pozitív élettani hatásai vannak, viszont ha abbahagyod már két hét elteltével jelentős csökkenést fogsz tapasztalni erőben, állóképességben egyaránt és ennél több kihagyás következtében anyagcseréd is lassúbb lesz a további teljesítmény romlás mellett.

MOTIVÁCIÓNKNAK IS JÓT TESZ AZ ÁLLANDÓSÁG:

Ha a nyárra kimarad a sport újrakezdeni mindig nehezebb ősszel legyengülve. Úgy tartják 3 hét elteltével már le lehet szokni még a jó szokásainkról is.

KIMARAD A SPORT, DE TE UGYAN ANNYIT ESZEL VAGY MÉG TÖBBET:

Ebbe a hibába esik sok élsportoló amikor befejezik pályafutásukat. Ha kimarad az életedből a mozgás, a plusz kalóriák biztos hogy plusz súlyhoz is fognak vezetni, mert nem lesz lehetőséged lemozogni.

A SPORT A LEGJOBB STRESSZLEVEZETŐ, VAJON NYÁRON NINCS SEMMI STRESSZ?

A sportra nemcsak a testednek van szüksége, hanem a lelkednek is. A mozgás az egyik legjobb stressz levezető gyógyír! Amellett hogy kikapcsol és ellazít, energiával is feltölti a mai kor túlterhelt munkavállalóit.

A KIFOGÁSOK NEM SEGÍTENEK, MAXIMUM A LELKIISMERETEDEN:

Hiába gyártunk frappáns kifogásokat, negatív változások gyorsan elindulok és ezek nem helyettesítik a rendszeres mozgást.

Tehát ne várj tovább, indulj el újra de akár indulj el először és keresd meg a számodra legmegfelelőbb mozgásformát!

Hamarosan segítünk abban is, hogy mi lehet a Neked legmegfelelőbb SPORT, ha még keresed az IGAZIT❤️