fbpx

6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. | info@cedrusfitness.hu | H-P: 06:00-22:00 Szo-V: 8:00-20:00 Telefon: +36-70-000-2122

Kardio

Ahol a kardió egy életérzéssé alakul

Ha a céljaid eléréséről van szó, akkor a Cédrus Prémium Fitness kardióparkjában a helyed.  Kifinomult kialakítás, amin az edzés egy élmény. Sőt, egy életérzés. Tapasztald meg Te is a dimenzióváltást.

Miből áll ez a másik univerzum?

Evezőgép

Alacsony intenzitású evezőgépeink intenzív kardiót és minden izmot érintő edzés biztosítanak. Alumínium lendkerékkel, 10 fokon állítható mágneses ellenállással, egyszerűen kezelhető konzollal, ezen beállítható számos programmal, kényelmes üléssel, merevített fogóval és simán haladó alumínium csúszósínnel teszi könnyeddé az edzés folyamatát. 

Lépcsőző gép

Ha több kalóriát szeretnél égetni és közben az alsó tested izmait is szeretnéd tónusosabbá tenni. A prémium minőségű ClimbMill természetes, klubminőségű lépcsős edzést biztosít.

Futópad

Mintha a szabadban futnál. Nagy teherbírás és acélváz a páratlan stabilitás érdekében. Strapabíró motor, viaszos öv és extra széles futófelületen élvezheted a szabad futás élményét prémium termünkben, exkluzív környezetben.

Elliptikus tréner

Könnyű használat, ergonomikus kialakítás. A MATRIX ellipszis gépe illeszkedik a testhez és annak természetes mozgásaihoz. A használat közben is halk gép könnyed és csekély terhelés mellett, kényelmi funkcióinak köszönhetően kiemelkedő élményben lehet része vendégeinknek.

S-Force

Az S-Force Performance Trainer egy speciálisan kialakított mozgást és egy mágneses ellenállási rendszert egyesít, hogy a magas intenzitású edzést a következő szintre emelje. Előre beállított programot követve az ellenállás egyre növekszik, minél intenzívebben dolgozik a használó. Összességében ezen a gépen még a HIIT-rajongók is szembenézhetnek határaikkal.

Spinning

Kardiórészlegünket spinning biciklijeink erősítik tovább. Mágneses ellenállás, optimalizált ergonómia, intuitív, négyirányú állítás, gyorsérintés mellett eszköztárat is tartalmaz, szem előtt tartva az edzésalkalmazásokat, a közösségi médiát és a szórakozást.

Háttámlás bicikli

stabil, sokoldalú háttámlás kerékpár, amely fekvő kialakítást is kínál a kényelmes súlyelosztás és a maximális tartás érdekében.