fbpx

6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. | info@cedrusfitness.hu | H-P: 06:00-22:00 Szo-V: 8:00-20:00 Telefon: +36-70-000-2122

Mitől családbarát a Cédrus Fitness?

“A hely, ahol minden Rólad szól.” – mottónkat valljuk és igyekszünk elérni, hogy minden vendégünknek ebben legyen része és élvezhessék PRÉMIUM szolgáltatásainkat.

Ide tartoznak az édesanyák és édesapák is, akik kisgyermekük miatt eddig nem tudtak magukra, illetve az edzésre időt találni. Ennek most VÉGE!

A Cédrus Fitness erre is megoldást kínál, hiszen Játszóházunknak köszönhetően minden gyermeket tökéletes biztonságban, kedves környezetben várják szakképzett óvodapedagógus kollégáink kézműveskedéssel, játékokkal.

“Az én gyerekem nem marad meg sehol”, “Biztos, hogy 10 percnél nem bírná tovább” – hallottunk már egy pár ilyen mondatot és el kell áruljam: 99%-ban a gyermek saját édesanyja volt a legjobban megdöbbenve, hogy milyen jól érzi a kicsi magát.

Néhány kedves szülő véleménye:

“Eddig azért nem jártam edzeni mert nem találtam felügyeletet a kislányomnak. Ez a probléma megoldódott, hiszen a Cédrus Fitnessben szakszerű felügyelet mellett biztonságban tudom hagyni a kislányomat a játszóházakban amíg edzek. Nem csak felügyeletet biztosítotok hanem foglalkozásokat is. Tökéletes! Köszönöm” (Szabóné Szűcs Viktória)

A játszóház ötletével nagyon boldogok vagyunk a pici is nagyon szereti. Az edzőterem viszont nagyon szegényes, kevés a gép és a szabad súly, pl. nincs szabadsúlyos guggolás. Amint bővül a terem boldogan vissza térek, addig viszont hanyagolnom kell, hisz alap gyakorlatokat nem tudok elvégezni.” (Sárosi Árpád)

“Készséges tájékoztatás, tisztaság, jól felépített edzés. Anyukaként külön örülök, hogy a játszóházban képzett gondozók vigyáznak a gyerekekre.” (B)

“Szuper a játszóház,kedvesek segítőkészek és türelmesek az emberek. Az edző nagyon kedves és szuper edzést rakott össze.” (Dönciné Radics Cintia)