fbpx

6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. | info@cedrusfitness.hu | H-P: 06:00-22:00 Szo-V: 8:00-20:00 Telefon: +36-70-000-2122

SZEMÉLYI EDZŐ – 8 OK, AMIÉRT VELE FEJLŐDSZ A LEGHATÉKONYABBAN

Ha nem voltál még személyi edzésen, vagy voltál és rossz emlékeid vannak róla, biztosíthatunk, hogy nálunk minden a Te igényeidre és képességi szintedre épül! Ismerd meg módszereinket az alábbi cikkben!

1. Aktuális állapotod pontos és precíz felmérése – Amikor eljön hozzánk egy új vendég személyi edzésre, az első alkalma egy komplett állapotfelmérés 

2. A Te fizikai állapotodhoz igazított edzésterv – Talán az egyik legfontosabb, hogy egy olyan edzéstervet fogsz végrehajtani, amit az edződ speciálisan számodra alakított ki.

3. Folyamatos kontroll – Folyamatos ütemezéssel, heti 2-3 óra biztos időponttal ki fog alakulni egy rendszer az életedben

4. Folyamatos motiváció – Az edződ folyamatos motivációval fog végig kísérni Téged az úton

5. Táplálkozási tanácsadás –  Amikor eljössz hozzánk, mi nem csupán arra fog figyelni, hogy hogy végzed a gyakorlatokat, hanem a táplálkozásodra is.

6. Közös célkitűzés – megvalósítás – A cél kitűzése még ugyan nem nagy falat, viszont rengeteget számít, hogy mennyi idő alatt várod el magadtól a megálmodott alakot és edzettségi szintet, ebben is segítségedre lesz edződ 

7. Az edződ megtanítja a tökéletes mozgást – A személyi edző végig melletted van, és nem csupán rád szól, hogy ’ne így csináld!’, hanem már a gyakorlatok elvégzése előtt minden feladatot bemutat. Majd, amikor rád kerül a sor, ha helytelenül végzed a gyakorlatot, akkor kijavítja és megtanítja a helyes elvégzését.

8. Saját tested megismerése – Sokan nem is tudják, hogy a testünk mennyi mindenre képes. Személyi edző segítségével együtt megtaláljátok a rejtett képességeidet és felügyelet alatt, biztonságos környezetben tudod feszegetni a határaidat.


Miért jó a személyi edző? Mivel tud többet adni annál, mintha egyedül edzenék?

Nos, ez egy nagyon jó kérdés, viszont könnyedén, de annál hosszabban megválaszolható. Számos oka van annak, hogy miért jó és hasznos személyi edzővel dolgozni. Nézzük is meg ezeket az indokokat!

Talán az egyik legfontosabb, hogy egy olyan edzéstervet fogsz végrehajtani, amit az edződ speciálisan számodra alakított ki. Itt figyelembe veszi a testalkatodat, edzettségi szintedet, sportmúltadat. Kifejezetten személyre szabott gyakorlatokból összeállított gyakorlatsort fogsz végezni, ami változatos és néha kihívás lesz. A terheltséget is annak mértékben fogja alakítani, amennyire képes vagy – meg még talán egy picit többet.

Amikor már megvan az edzésterv és eljött az idő: az első edzés!

Nagyon fontos, hogy az összes gyakorlatot helyesen végezd el. Az esetek nagy részében az emberek nem is tudják, hogy rosszul végzik el egyes gyakorlataikat. A személyi edző végig melletted van, és nem csupán rád szól, hogy ’ne így csináld!’, hanem már a gyakorlatok elvégzése előtt minden feladatot bemutat. Majd, amikor rád kerül a sor, ha helytelenül végzed a gyakorlatot, akkor kijavítja és megtanítja a helyes elvégzését.

Az edződdel együtt ki fogtok alakítani egy célt.

A cél kitűzése még ugyan nem nagy falat, viszont rengeteget számít, hogy mennyi idő alatt várod el magadtól a megálmodott alakot és edzettségi szintet. Hiszen Te saját magadnak valószínűleg sokkal kevesebb időt lőnél be, mint amennyi idő alatt valójában teljesíthető. És mi történik akkor, ha nem sikerül a kevés idő alatt teljesíteni? Feladod. Egy edzővel egy reális célt fogtok kitűzni magatok elé reális idő alatt.

Folyamatos ütemezéssel, heti 2-3 óra biztos időponttal ki fog alakulni egy rendszer az életedben. Ehhez tudsz majd viszonyítani és alakítani a programjaidat – felelősségérzeted felerősödik, mindig biztosan van mihez viszonyítani, így valamilyen szinten rendszerezi is az életed.

Az edződ folyamatos motivációval fog végig kísérni Téged az úton. Amikor eljössz hozzánk, mi nem csupán arra fog figyelni, hogy hogy végzed a gyakorlatokat, hanem a táplálkozásodra is. Hiszen, hogy is várhatjuk magunktól a 180 fokos fordulást és intenzív fejlődést, ha csak fél munkát végzünk? Az életmódváltás nem csak a mozgás/edzés elkezdéséről szól, hanem a folyamatos helyes táplálkozásról és folyadékbevitelről is. Ezt az edződ végig fogja beszélni veled és tanácsot ad táplálkozásodat tekintve a teljeskörű szolgáltatás érdekében.

Miért egyedülálló országosan a mi személyi edzés szolgáltatásunk?

Amikor eljön hozzánk egy új vendég személyi edzésre, az első alkalma egy komplett állapotfelmérés lesz. Itt történik az egészségügyi nyilatkozat és adatvédelmi nyilatkozat kitöltése, nyugalmi vizsgálatok (vérnyomás, körméretek, stb.), állóképesség felmérése, erőszint felmérése, hajlékonyság felmérése és a cél meghatározása. Ekkor az InBody testelemző géppel felmérjük tested aktuális állapotát, amit minden 4-6 hetente megismétlünk, hogy lásd folyamatos fejlődésed és pontosan le tudd követni ciklusaidat.

Jelentkezz be hozzánk személyi edzésre még ma!