fbpx

6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. | info@cedrusfitness.hu | H-P: 06:00-22:00 Szo-V: 8:00-20:00 Telefon: +36-70-000-2122

Egy csodálatos vendégvélemény

Dr. Buzás András személyi edzőnk szakterülete a szétnyílt hasizmok rehabilitációja. Számos sikertörténete van, amelyek közül most egyet szeretnénk Veletek is megosztani.

“Kislányom születése után egy évvel elkezdtem a kímélő edzéseket, de sajnos a mindennapi anyukás, megterhelő aktivitások – pl. negyedik emeletre cipekedés minden nap, nagyon hosszú ideig tartó háton hordozás – megtette negatív hatását a hasizmomat illetően.

Sajnos minimálisan nyitott maradt szülés után, de ezt nem vettem igazán komolyan. Be kellett látnom, hogy muszáj lesz előbb ezt a problémát orvosolni mielőtt bármilyen edzést újra folytatok. Pláne amiatt, mert a derék- és hátfájdalmam is nagyon megnehezítették a mindennapjaimat.

Szinte ezzel egyidőben megjelent András hirdetése, miszerint pont ezzel a problémával vár vendégeket az edzéseire. Nem sokáig gondolkodtam, kértem is hamar időpontot hozzá. Nagyon tetszett, hogy profin, átgondoltan áll hozzá az edzéshez és magához az egészséges életmódhoz.

A konzultációs óra nagyon hasznos volt, hogy kitűzzük a célokat, honnan hová lehet fejlődni és miket kell még tennem a mozgáson kívül a siker érdekében. Körülbelül két és fél ujjnyira volt nyitott a hasizmom a köldököm alatt, 4-5 centi hosszan. András akkori becslése szerint ez egy hónap alatt rendbe hozható volt. Bevallom, szkeptikus voltam ezt illetően, de megfogadtam a tanácsait és jártam hozzá az edzésekre. Végül persze neki volt igaza, és egy hónap alatt elértük a kívánt célt.🙂

Számomra ez abszolút pozitív élmény volt! Már a negyedik alkalom után is látványos volt a javulás, a nyolcadik után meg gyakorlatilag megoldódott az alap problémám. A derék- és hátfájdalmaim száma pedig drasztikus visszaesett. További négy alkalommal még mindenképp folytatom vele a közös munkát, mert szeretnék erősödni még jobban és memorizálni a gyakorlatok helyes kivitelezését.🙂

Ha kisgyermekes anyuka vagy, szétnyílt hasizommal és ezt még esetleg derék- és hátfájás is kíséri, mindenképp ajánlom András edzéseit számodra! A hab a tortán, hogy ilyen rugalmas és figyelmes edzővel még sosem találkoztam, pedig már jártam pár edzőnél életem során. Nagyon hálás vagyok neki a segítségéért, sokat profitáltam én is, hogy megosztotta velem a tudását.”