fbpx

6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. | info@cedrusfitness.hu | H-P: 06:00-22:00 Szo-V: 8:00-20:00 Telefon: +36-70-000-2122

Miért a Cédrus Prémium Fitness-t válaszd? 

Hogy ez a kérdés soha ne is merüljön fel benned, az alábbiakban megosztjuk Veled, hogy mit is képvisel edzőtermünk. 

Szeged és a környező települések lakosai számára biztosítjuk a mindennapi mozgás lehetőségét a legmagasabb szolgáltatással, hogy mindenki élvezhesse a prémium minőséget nap, mint nap. 

Hogyan érjük ezt el?

Termünket a MATRIX géppark Ultra széria gépeivel töltöttük meg Magyarországon elsőként. A fitness részlegünkről részletesebben itt olvashatsz. 

Edző és gyógytornász kollégáink magasan képzett szakemberek, akik a fejlődésed biztosítása mellett megadják Neked a támogatást, a biztatást és a folyamatos kontrollt. 

Minden személyi edzés egy teljeskörű állapotfelméréssel kezdődik, ami egy professzionálisan erre kialakított program segítségével kielemzésre kerül. Ez tartalmazza a felmért aktuális állapotodat, illetve ajánlott mozgásformákat is, amelyeket az edződ a későbbiekben beépít edzéstervedbe.

A csoportos edzések szerelmeseinek is rendkívüli hírrel érkezünk, hiszen órarendünk 48 csoportos edzést ölel fel. Szegeden egyedülálló csoportos edzéseink között megtalálható lesz a spinning, TRX, Alakformáló – zsírégető, step aerobik és még sok más. Változatos edzések, rengeteg időpont, ütős zene – ahol a csoportos edzés életérzéssé válik. A csoportos edzések részleteiért és az órarendért kattints ide.

Szeretnénk mindenkinek megmutatni, hogy a prémium minőség a hét minden napján és a nap minden órájában elérhető. Ezt adja a Cédrus Prémium Fitness, ráadásul extra kedvező ajánlatainknak köszönhetően mindenki számára elérhető árakon. 

Kezdd el az edzést Szeged exkluzív klubjában, a Cédrus Prémium Fitnessben, vásárolj online – és eddz!