fbpx

6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. | info@cedrusfitness.hu | H-P: 06:00-22:00 Szo-V: 8:00-20:00 Telefon: +36-70-000-2122

spinracing

Mitől különleges a SpinRacing?

Total Body Training
A SpinRacing az egész test edzésére fókuszáló kerékpáros edzésmódszer. Ily módon ez az edzésmódszer a hagyományos spinning órához képest új perspektívákat nyit meg. Sokoldalú, színes, effektív és kreatív edzésterhelést biztosít a résztvevők számára. Fontosnak tartom, hogy az óráim változatosak legyenek. Mindig kellenek az új kihívások a fejlődés érdekében, ezért van olyan alkalom is, amikor kézisúlyzós gyakorlatokkal készülök.

Fókuszban a zene
A SpinRacing óráim tervezésekor nagy hangsúlyt fektetek a zene válogatására, hogy dinamikus, motiváló zenékre dolgozhassunk. Fontosnak tartom, hogy a zene energiája tökéletesen harmonizájonl a mozgásprogram struktúrájával. Ez a technika kiválóan alkalmas arra, hogy a résztvevőket a legmagasabb szinten motiváljam.

A kontroll művészete
A SpinRacing harmadik fontos karaktereleme a kontroll. Az edzéseken négy területre helyezek nagy figyelmet: az intenzitás, a légzés, a mozgástechnika és az elme kontrollja zajlik egyidőben. Így tudom elérni azt, hogy az edzések minden résztvevő számára igazi élményt jelentsenek és a vendégeink a lehető leghatékonyabban fejlődjenek.

Az órákat tartja: Udvari Fanni; Purgelné Kolozsi Betti; Ménesi Mariann